Tilbbyggnation

Tillbyggnation på befintliga villor kan ge huset ett nytt liv och nya möjligheter. I många fall är det en investering som betalar sig, gång på gång. Skapa ett nytt härligt utrymme för de behov som ni har nu och se värdet på huset stiga!

Snickeri

Vi bygger även din altan, terrass, trädäck, brygga, veranda och burspråk.

Vi lägger ett vackert trägolv och installerar trätrappor som vi kan designa individuellt för dig.

Bastu, pergola eller staket är inte ett problem för oss – vi arbetar med allt inom trä

Markarbete

Vår utrustning, såsom grävmaskiner och dumper, och våra kvalificerade medarbetare gör det möjligt för oss att utföra de flesta markarbeten åt dig som: läggning av plattor, marksten, natursten, skiffer, stentrappor, marktegel, gatsten, kantsten. Vi kan bygga mur och stödmur, uteplats eller stengolv, stenterrass eller stenaltan.

Att lägga en betongplatta på marken är en mycket viktig del av byggnaden, oavsett om det är för grunden till en villa, tillbyggnad eller för en mindre byggnad som till exempel en carport eller garage. Vi kommer också att ansvara för att förbereda en plats för den tänkta plattan.

Att lägga en betongplatta på marken är en mycket viktig del av byggnaden, oavsett om det är för grunden till huset för en villa eller för en mindre byggnad eller förlängning, till exempel en carport eller garage, vi kommer också att göra det och förbereda en plats för det

Nybygnation

Drömmer du om att bygga ett hus – då har du kommit till rätt ställe.

Våra kvalificerade medarbetare med sin yrkesskicklighet kommer att göra dina drömmar uppfyllda.
Vårt nära samarbete med auktoriserade elinstallatörer och VVS-företag kommer att förenkla hela processen med att bygga din villa.

Vi har också kontakter med arkitekter som kan göra din villa unik och uppfylla alla dina förväntningar.

Vi har också kontakter med arkitekter som kan göra din villa unik och uppfylla alla dina förväntningar

Renovering

Har du beslutat dig att renovera ditt hus eller lägenhet?

Naturligtvis hjälper vi dig att riva allt – och ta bort allt från rivningen. Vår professionella hantverkare hjälper dig att ge en ny och uppfriskad stil till ditt hem eller lägenhet,

Vi kan också slippa och måla ditt parkettgolv.

Målning

Känner du att du behöver fräscha upp hemma eller vill du göra i ordning inför en försäljning? Vi hjälper till med spackling, målning och tapetsering inomhus, och med målning utomhus.

Vi börjar med det viktiga förarbetet – oavsett vad komma skall – byte av gipsskivor, fogning och spackling, grundmålning. Därefter kan vi måla eller tapetsera.
Våra målare har lång erfarenhet av många olika tapetsorter.
Förutom att måla väggar, tak, golv kan vi måla lister, fönster, trappor etc.
Med hjälp av våra byggnadsställningar, som uppfyller alla säkerhetsstandarder, målar vi fasader, fönster och vindskivor.

Badrumsrenovering

Vill du fräscha upp ditt badrum?
Vår plattsättare är perfektionist. För honom är det viktigaste kundnöjdheten – då en kund efter en hård dags arbete kan koppla av i sitt nya fräscha badrum.

Vi lämnar naturligtvis ett våtrumscertifikat / våtrumsintyg efter avslutat arbete.